Discord Regels


                                                                                                        β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬ ❆ β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬
                                                                                                                β–“β–“β–“β–“β–’β–’β–’β–’β–‘β–‘β–‘β–‘| GravityFalls Roleplay |β–‘β–‘β–‘β–‘β–’β–’β–’β–’β–“β–“β–“β–“
                                                                                                        β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬ ❆ β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬β–¬

Wij hanteren een 3 ''waarschuwingen'' systeem:

1e Waarschuwing: Je word in het systeem opgeschreven, verder is er nog niet veel aan de hand.
2e Waarschuwing: Je zult nu op moeten gaan passen.
3e Waarschuwing: Dit is jouw allerlaatste waarschuwing.
4e Waarschuwing: Je wordt nu gebanned van onze Discord server!

1) Niet Spammen: - Het is niet toegestaan om te spammen in onze Discord. Dit houdt in dat je niet herhaaldelijk achter elkaar onzinnige/nutteloze berichten en/of foto's mag plaatsen in onze tekstkanalen. Ook is het niet toegestaan om onnodige/irritante emoji's toe te voegen aan een bericht en/of reactie. We verwachten van jou dat je de chat netjes en overzichtelijk houdt voor iedereen. Verder verwachten wij van jou dat je je CAPS LOCK uitzet en hier geen volledige zinnen mee typt.

2) Geen zelfpromotie: Wij hanteren strenge regels als het gaat om zelfpromotie. Het is niet toegestaan om je social media accounts, discord servers. Je YouTube account mag je niet promoten. Behalve als je de rang YouTuber heb

3) Niet schelden/vloeken: Om de ervaring van onze spelers nog meer te bevorderen hanteren wij de regel dat er niet gescholden mag worden binnen deze Discord. Met scheldwoorden die "kanker" bevatten krijg je meteen een ban van onze Discord server. Denk na voor je wat zegt. Ben je boos/geïrriteerd? Uit het dan niet in onze chat. Mocht je problemen, ruzie of een discussie hebben met een lid van de Discord, los dit dan in privé op.

4) Niet onnodig taggen van staff leden: Het is niet toegestaan om de Staff leden onnodig te taggen!

5) Luister naar mensen met een functie: Luister ten alle tijden naar iemand met een functie, zij weten hoe de regels werken en hoe ze deze moeten hanteren. Houd hier dus rekening mee wanneer je wordt aangesproken. Mocht je een probleem, discussie of een vraag hebben omtrent een regel, functie of persoon met functie? Ga dan naar de desbetreffende persoon in privé. Kom je er niet uit, kan je altijd contact opnemen met een staff lid.

6) Plaats geen seksuele foto's: Je mag ALLEEN in het NSFW kanaal seksuele foto's & video's plaatsen!

7) Geen racisme: Racisme is niet toegestaan, dit zal per direct resulteren in een ban!

8) Staff contacteren Allereerst probeer je hulp te zoeken in hulpkanaal. Lukt dit niet, contacteer eerst een moderator. Management of Hoofd-Management maar PM'en is niet toegestaan!


9) Solliciteren: Wil je soliciteren? Doe dat in het sollicitatie kanaal. Doe je dit niet krijg je een warn.

10) Muziek: Muziek is altijd toegestaan in de kanalen. Maar houd het bij rustige muziek. Geen bass boosted muziek of hard style of hardcore.

11) Earrapen dat is ook ten strengste verboden je mag niet blazen of roepen in je microfoon of iets anders ook geen voice changer gebruiken je kan eerst een waarschuwing krijgen maar daarna een ban.

12) Staff DM'en is een BAN waard.

13) Niet onnodig taggen: Geen onnodig @everyone. Of @here. Dit geld voor staff en burgers.

------------------------------------------------------------------------------

1 | Roleplay Regels

1.1 - VDM: (Vehicle Deathmatch) is niet toegestaan. Geen personen doden met voertuigen, of dingen opblazen met een voertuig.

1.2 - RDM: (Random Deathmatch) is niet toegestaan. Geen personen doden zonder voorafgaande roleplay.

1.3 - Cheaten is niet toegestaan: Geen externe mods, hacks, glitches etc.

1.4 - GTA Style Driving is niet toegestaan: Dit houdt in dat je niet realistisch rijdt.

1.5 - Geweld tegen Ambulance en ANWB: De ANWB en Ambulance zijn er om je te helpen, het is dus niet toegestaan om deze aan te vallen etc.

1.6 - Stelen van overheidsvoertuigen: Stelen van overheidsvoertuigen is niet toegestaan.

1.7 - Character breken is niet toegestaan: Je blijft in-character in scenario's. Ben je ergens niet mee eens? Wacht tot na het scenario en meld het in het hulpkanaal (In de Discord)

1.8 - Combat loggen is niet toegestaan. Het verlaten van de server in een scenario, is dus niet toegestaan.

1.9 - Staff Tag: Als een speler 'Admin' of 'Developer' boven zijn/haar hoofd heeft, is hij/zij OOC en doen zij niet mee met de roleplay.

1.10 - Veilige zones hier is geweld en/of criminaliteit niet toegestaan. De locaties zijn: Politiebureau, Ziekenhuis, Blokkenpark, Openbare garages, gevangenis en Motel (Spawn).
1.11 - Microfoon is verplicht in GravityFalls.

1.12 - Vliegen doe je op een realistische manier.

1.13 - Gevangenis zelfmoord / moord is niet toegestaan, dit houdt in dat jij dus niet jezelf of anderen mag doodmaken in de gevangenis.

1.14 - Meta Gaming is niet toegestaan: Geen buiten roleplay verkregen informatie, in-game gebruiken.

1.15 - Schieten vanuit / vanaf voertuig Is niet toegestaan!
1.15 - Cop baiten is niet toegestaan, dit houdt in dat je continu Politie uitdaagt.

1.16 - Twitter is geen OOC of Deepweb. Criminaliteit bespreken kan resulteren in een onderzoek, en wellicht een arrestatie.

1.17 - Ambulance hulp Indien jij hulp krijgt van de ambulance, dien je de instructies te volgen. Je gaat dus niet wegrennen, terwijl je mee moet naar het ziekenhuis.

1.18 - Vuurwapen indien iemand een vuurwapen trekt luister je naar hem / haar. Gebruik je vuurwapen “wijs”, hier staat een forse gevangenisstraf op.

1.19 - Overvallen het is niet toegestaan om een vriend te gijzelen om daar voordeel uit te krijgen tijdens een overval. Het is verplicht om een masker te dragen!

1.20 - Bank overval: Dit doe je niet alleen. Minimaal 4 personen, daarnaast doe je dit met een plan.
1.21 - Animaties zijn er om de roleplay leuker te maken, niet om mee te glitchen.

1.22 - New life rule: Nadat jij bent dood gegaan, ben je alles vergeten van de voorafgaande scenario’s. Daarnaast mag je minimaal 15 minuten niet meer deelnemen aan hetzelfde scenario waarin je bent overleden of gerevived.
1.23 - Leven waarderen: Je zult je leven moeten waarderen. Getrokken wapens = blijven staan, tenzij er goede roleplay is om iets anders te doen.

1.24 - Politie verstoren: Het is niet toegestaan om scenario's te verstoren als er weinig agenten zijn. Je dient te luisteren naar hun vorderingen, tenzij er rond de 8 agenten online zijn.

1.25 - Openstaande boetes: In GravityFallsRP telt een maximum van 10 openstaande boetes. Stel je word standgehouden met meer dan het maximum, zul je aangehouden worden. Deze dien je per direct te betalen op het Politiebureau, anders volgt er een celstraf.

1.26 - BTGV (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten): Stel jij word aangehouden op deze manier, dan is het niet de bedoeling dat je gaat rennen. Zodra jij dit wel doet, heeft de Politie het recht “aanhoudingsvuur” te openen.
1.27 - Politie aanvallen/ontvoeren: Je mag de politie niet aanvallen of ontvoeren zonder goede roleplay. Het is dus niet toegestaan om bijvoorbeeld, na een achtervolging een agent in elkaar te slaan. Of een agent te ontvoeren, voor wapens.

1.28 - Jobs: Bij de jobs zitten bijbehorende voertuigen, je bent verplicht de job uit te voeren met dat voertuig. Daarnaast geldt dit ook voor de uniformen. Doe je dit niet, zal dit gezien worden als Fail RP, en volgt er een ban!

1.28.2 - Whitelisted Jobs: Het is niet toegestaan om illegale praktijken uit te voeren, als ambulance Politie, Taxi of ANWB! Misbruik hiervan, resulteert in het ergste geval in een ban!

1.29 - Drugs Drugs runs: mogen niet worden gedaan in helikopters of vliegtuigen.

1.30 - Stream snipen: Dit is ten strengste verboden.
1.31 - Na een crash Na een hevige crash 120km/h+ stop je met rijden. Dit is uitermate onrealistisch.

1.32 - Drugs op zak: Politie mag altijd fouilleren, na drugs meldingen. Daarnaast mag je bij een minimum van 10 zakjes softdrugs aangehouden worden (Wiet & XTC), alles daaronder moet vrijwillig afstand van gedaan worden, anders word persoon aangehouden.

1.33 - Zwart geld: Je weet natuurlijk niet of geld zwart is. Zodra een persoon €3500+ op zak heeft + drugs, dan mag dit geld in beslag genomen worden.

1.34 - Drugs verkoop: Stel de politie ziet je de drugsverkoop ''animatie'' doen, hebben zij het recht je te fouilleren. Op dit moment bevestigd het ''zwart'' geld, dat het juist is, dus kun je aangehouden worden.

1.35 - Geen racisme: Racisme is niet toegestaan, dit zal per direct resulteren in een ban!

1.36 - Springen van pier: Het springen van de pier is niet toegestaan, en zal resulteren in een ban!

1.37 - Kluis in bank: Het is niet toegestaan om te verstoppen, in de kluis van de Grote Bank!

1.38 - Stelen van een vliegtuig / helicopter is niet toegestaan! Hierop staat een ban!
1.39- Stelen van een overheids voertuig is verboden: Je krijgt hiervoor eerst een kick. Doe je het daarna weer krijg je een ban.

1.40- Blindfold schieten: Als je tegen een muur staat en dan blindfold schiet staat een ban op van een een dag want dat is niet realistisch.

1.41 Schot in been: Als je beschoten ben in je been ga je niet wegrennen. Dat doe je in real life ook niet. Doe je dit toch krijg je een kick bij herhaling een ban.

1.42 Schieten vanuit voertuig: Uit een voertuig mag je niet schieten ook niet als bijrijder hier kan een ban op staan!

1.43 Overvallen: Je mag natuurlijk een overvalletje doen. Maar je mag ze niet achter elkaar doen. Als je een overval hebt gedaan Moet je 1 uur wachten, hou je je hier niet aan riskeert dit een kick en daarna een ban.

Maak een Gratis Website met JouwWeb